Tapahtumat

 

Syksyn 2022 kuukausitapahtumat

 

Su 21.8. klo 9, Varalan urheiluopisto (Varalankatu 36, Tampere): Kuntoutusryhmän kanssa yhteinen lipunnosto ja aamuhartaus sekä Varalan esittely.


Ma 19.9. klo 17 Jäsenilta, Viola-koti (Juhlatalonkatu 4, Tampere), Esitelmä Mirja Turunen: Kenttäposti oli Suomen armeijan salainen ase – jälkipolville kirjeet avaavat sota-ajan arjen.


Ti 4.10. klo 17 Lottaperinteiden päivä, Viola-koti (Juhlatalonkatu 4, Tampere)


Ma 21.11. Yhdistyksen vuosikokous klo 16 ja jäsenilta klo 17, Viola-koti (Juhlatalonkatu 4, Tampere)

Pe 16.12. klo 13 Puurojuhla. Näsinsali (Näsilinnankatu 26, Tampere).

 

Messutapahtumat:
 

Pe-La 7.–8.10. KOKONAISTURVALLISUUS-MESSUT, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus.
Pirkanmaan Lottaperinne esittäytyy omalla messupisteellä. Kokonaisturvallisuus koskettaa meitä jokaista, se on paljon enemmän kuin puolustusvoimat. Kokonaisturvallisuus on kotivaraa, kyberturvallisuutta, henkistä kriisinkestävyyttä ja varautumista. Kokonaisturvallisuus on kaikkea arjen turvallisuudesta maanpuolustukseen. Ota yhteyttä Sofia Vikmaniin sofia.vikman@eduskunta.fi, jos voit tulla päivystysvuoroon yhdistyksen messupisteelle. Samalla on mahdollisuus tutustua messuihin.

 

Merkkipäivät:
 

13.10. YH-päivän maanpuolustusjuhla klo 18 Kalevan lukiossa, (Salhojankatu 33, Tampere).

6.12. itsenäisyyspäivän juhlallisuudet Tampereella, yhdistyksen lippupartio osallistuu tapahtumaan tuttuun tapaan Kalevankankaan lippulinnassa sankariristillä sekä kansalaisjärjestöjen marssilla.